Wat wij nog meer doen

Buiten Sing Along Events zijn er nog meer bedrijven die Martin van der Brugge heeft opgericht. Samen hebben alle bedrijven een slimme samenhang om alles geheel vlekkeloos samen te laten werken.LOGO Sing Along Events lc
 Met Sing Along Eventsbent u verzekerd van een geweldige muzikale ervaring, of u nu kiest voor de uitvoering van een intens klassiek oratorium of voor een spetterende Musical Sing Along!

Klassieke Muziek Producties - Wij kunnen elk evenement op een unieke manier op musicaal gebied opluisteren! 

Logo DirBem

Dirigentenbemiddeling - Geheel kosteloze bemiddeling tussen koor en dirigent!


Logo Nieuw Talent
Nieuw Talent - Biedt diverse loopbaanadvies en coachingstrajecten aan voor afgestudeerde musici, zodat ook jij in de muziek aan de slag kunt en in je eigen onderhoud kunt voorzien.

LOGO-BoekSolistenNu

Boeksolisten Nu - De grootste website voor professionele klassieke solisten. Op onze site vindt u een keur aan zangers en zangeressen in alle delen van het land, bovendien kunt u ook zoeken naar begeleiders en begeleidingsorkesten.

Logo TCO

The Classical Orchestra - Het huisorkest van impresariaat Klassieke Muziek Producties; zij spelen symfonische achtergrondmuziek in een modern jasje. 

advertentie-Podiumplein-org-300x298

Podium Plein - Dé website voor organisaties en publiek. Promoot je voorstelling, regel je kaart verkoop en ontdek nieuw publiek.

Kunsthuis Nederland logo RGB def

Kunsthuis Nederland - Podiumkunsten - innovatie, workshops en promotie

LogoNFKzwart
Het Nederlands Koor Festival - 

 
`