Ons Aanbod

12Dance

12Dance

Op zoek naar een coole band die de discovloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne lounge en dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen: 12dance (lees 'one-two-dance' of 'want to dance' of 'one to dance') is een live band met de soundkwaliteit van een DJ.

12dance is een unieke combinatie van één, twee of drie live zangeressen met een virtuoze DJ/toetsenist. Deze "Master of the beats" draait en mixt als een DJ , maar bespeelt daarnaast ook nog live de toetsen. Ook de zang (en percussie) is volledig live. Zo heeft u 'the best of both worlds': het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ. Een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit. 


12dance speelt bekende dance classics én disco hits uit de seventies, eighties, nineties en zeroes. De band past zich volledig aan uw wensen aan. Als echte professionals beheersen de muzikanten van 12dance elke stijl: van disco tot dance, van jazzy lounge tot pop, van luisterlied tot dancebeat.

 Klik hier voor hun you-tube film


Uitgelicht: No
12Dance

Get the Flash Player to see this player.


Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
`