Ons Aanbod

Absoflutely

Absoflutely
Absoflutely is een kwintet bestaande uit vijf dwarsfluitistes die elkaar hebben leren kennen tijdens hun studie aan het conservatorium te Rotterdam. Vijf jongvolwassen vrouwen die zich hebben verdiept in het spelen van lichte muziek op de dwarsfluit. Absoflutely merkte dat de dwarsfluit vaak wordt vergeten in de lichte muziek. Met dit gegeven in hun achterhoofd zijn de vijf vrouwen een jazzy fluit kwintet begonnen om zo de dwarsfluit meer onder de aandacht te brengen. Inmiddels richt het kwintet zich niet alleen op jazz, maar op alle lichte muziekstijlen, zoals Latin, Pop, Folk en Balkan en Afrikaans.

Famke van Daalen (1987), Maite Neri (1979), Floor Polder (1990), Eleonora Roussou (1978) en Sarai Ferrer (1983) vormen een gemĂȘleerd gezelschap met verschillende achtergronden en uit verschillende landen. De instrumentatie van de groep bestaat uit een basfluit, een altfluit en drie dwarsfluiten, die tussen de speelsters rouleren.

Absoflutely heeft er zin in om het plezier dat ze beleven in het spelen te delen en u een gezellige en muzikale beleving te bezorgen! Absoflutely!

Uitgelicht: No

Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
`