Ons Aanbod

Sofa Salonorkest

Sofa Salonorkest
Graag willen wij u voorstellen aan het salonorkest Sofa de Luxe!
Het orkest bestaat al sinds 1984 en is opgericht door conservatoriumstudenten uit Den Haag. Sofa heeft sindsdien naam gemaakt door vele optredens in binnen- en buitenland.
Het repertoire is zeer gevarieerd en omvat veel verschillende soorten en stijlen muziek: achtergrond- en dansmuziek, tango, jazz en operette.
Sinds 2006 heeft Sofa een nieuwe samenstelling, met als belangrijkste vernieuwing de toevoeging van twee zangers.
Sofa Salonorkest speelt in vier bezettingen, ieder met een eigen repertoire:


Sofa DeLight
Achtergrondmuziek met repertoire in overleg, niet te hard maar zeker ook niet te zacht. Trio van piano, viool en fluit.


Sofa Hotel-C
Sofa Hotel-C is een kwintet met als inspiratiebron de instrumentale muziek die in de jaren 1920-1940 veel in hotels gespeeld werd. De muziek kan al na gelang als achtergrond of als dansmuziek gespeeld worden.


Sofa Business Class
Is Sofa Salonorkest aangevuld met zangeres Tanja Goutier (sopraan). Sofa Business Class brengt een mix van de betere salonmuziek en de beste zangnummers uit operette, musicals en jazzmuziek.


Sofa de Luxe
Sofa de Luxe is de meest uitgebreide versie van Sofa Salonmuziek. Sofa de Luxe onderscheid zich van alle salonorkesten door de combinatie met zang. In deze bezetting speelt Sofa Salonorkest met twee zangers. Zij brengen een repertoire van Weense operette klassiekers, musical- en jazzclassics.      


       
     


Uitgelicht: No
Sofa Salonorkest

Get the Flash Player to see this player.


Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
`