Ons Aanbod

Suzanne Roels

Suzanne Roels

De sopraan Suzanne Roels heeft een brede achtergrond in zang, dans en toneel.

Al jarenlang bundelt Suzanne haar liefde voor opera en theater om bijzondere voorstellingen en concerten te geven, zoals 'Concert in Heaven',  'Song to the Moon' en haar zelfgeschreven sprookjesconcert over een piraat en drie prinsessen: 'Hilaria, Dramaria en Lalaria'. Humor, drama en ontroering wisselen elkaar af in deze voorstelling vol aria's, liederen en meer.
Met haar creaties als 'De Zingende Engel', 'De Hoge C-Meermin' en de Venetiaans gemaskerde 'Donna Suzanna' laat ze een breed publiek genieten van de prachtige operamuziek.


Op het moment is ze ook samen met pianist Maarten Hillenius te zien en te horen met het succesvolle concert 'Liefde, Water, Magie en Verstilling'.


Een greep uit haar producties:
 

De Hoge C-meermin

Onder de bruggen van de Amsterdamse grachten is een Griekse Sirene gesignaleerd, die u met haar prachtige stem onherroepelijk naar zich toe lokt. Het water stuwt uw boot maar één kant op: die van haar. En wanneer zij weer verdwijnt in de diepte van de grachten, laat ze u achter: betoverd, ontroerd en ontredderd...

De Zingende Engel

Suzanne heeft niet alleen de stem van een engel, ze is De Engel. De Engel neemt u met haar kristalheldere stem mee naar hemelse sferen. Waar deze magische verschijning komt, verlicht zij iedereen die haar ziet en hoort. Want dat doen engelen nou eenmaal.

Donna Suzanna

Donna Suzanna zingt prachtige Italiaanse opera aria's voor u in Venetiaanse kostuums met originele maskers.

Sommige zelfgemaakt, andere uit de collectie van Olga Dol.


Uitgelicht: No

Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
`